Generációkon és határokon átívelő tudás- és értékközvetítés.
Személyes és szakmai kompetencia-fejlesztést segítő projekt és jótékonysági program

Miért jó IMA Hungary tagnak lenni ?

SZAKMAI KAPCSOLATÉPÍTÉS

Hazai és nemzetközi szinten is professzionális szakmai fórumot biztosítunk a menedzserasszisztensek közötti kapcsolatfelvétel és kapcsolattartás számára, a folyamatos szakmai tapasztalatcsere, a mindenki számára hozzáférhető gyakorlati ismeretek átadása révén.

FOLYAMATOS KOMPETENCIAFEJLESZTÉS

Mind hazai, mind nemzetközi viszonylatban az egyik legfontosabb cél és eszköz egyben: a személyes és szakmai kompetenciák fejlesztésének biztosítása folyamatos képzések, tréningek, konferenciák, work shopok szervezése révén. Ezen fórumok nagyban hozzájárulnak ahhoz, hogy az asszisztensek naprakész infomációk birtokában, nemzetközi szinten is elvárható tudással rendelkezzenek és megfeleljenek munkáltatóik elvárásainak. Ugyanakkor előremutató javaslatokkal és a széles körben megismert “best practise” átvételével hatékonyan előmozdítsák a vezető-asszisztens közötti munkakapcsolat minőségi változását.

SZAKMAI HOVATARTOZÁS, ARCULAT, ELISMERTSÉG

Egyesületünk törekszik arra, hogy az asszisztensi pozícióban dolgozó munkatársakra ne csak beosztottként, hanem partnerként tekintsen a menedzsment, hiszen a szakképzett asszisztens nagyban megkönnyíti a döntéshozatali folyamatot. Folyamatosan segíteni kívánjuk tagjainkat a hiteles személyes márka kialakításában és rendszeres találkozók keretében alkalmat kívánunk biztosítani mindkét oldal (a munkáltatók és az asszisztensek) igényeinek felmérésére, továbbá ajánlások megfogalmazására.

MIÉRT ÉRDEMES  IMA HUNGARY TAGNAK LENNI?

…MERT EGYSZERRE KÉT SZERVEZET TAGJA LEHETSZ

A Menedzserasszisztensek Magyarországi Egyesülete az IMA – International Management Assistants – nemzetközi szervezet tagja, így egyesületi tagjaink azonnal nemzetközi kapcsolatokra tehetnek szert és minden külföldi szakmai eseményen is részt vehetnek a magyar szervezettől függetlenül, de abban betöltött tagi viszony révén. Egy összegű tagdíjaddal így mindkét szervezet tagjává válhatsz egyszerre.

…MERT TAGKÉNT SZÁMOS KEDVEZMÉNY ILLET

Egy jó asszisztens kapcsolati tőkéje megfizethetetlen. Kiemelt hangsúlyt fektetünk arra, hogy folyamatosan bővülő, megbízható, professzionális szintet képviselő szolgáltatói körrel rendelkezzünk. A partnerekkel kötött megállapodások révén tagként kedvezményesen tudsz igénybe venni színvonalas szolgáltatásokat, amelyek nagyban segítik a hétköznapok munkáját.

…MERT MAGYARORSZÁGON EGYEDÜLÁLLÓ KOMPETENCIAFEJLESZTÉSBEN LEHET RÉSZED

Nemcsak saját egyesületi napjaink keretében tartott előadásokon vehetsz részt, hanem a “gettogetHR” szakmai és személyes kompetenciafejlesztést segítő project programjain is, ahol rendkívül prominens előadóktól tudsz értékes ismeretekhez jutni.

…MERT MINDEZEN FELÜL

Tisztelünk és megbecsülünk minden tagot, különösen azt, aki ötleteivel, munkájával segíti az egyesület tevékenységét, hozzájárul céljainak eléréséhez és az asszisztens szakma elimertségéhez

TAGSÁG

Az egyesület minden olyan szakember számára nyitott, akik fontosnak tartják meglévő szakmai ismereteik bővítését, személyes továbbfejlődésüket, a hazai és nemzetközi szintű tapasztalatcserét, valamint szakmájukat valódi hivatásnak és “nem csak” munkakörnek tekintik. Az IMA Hungary a mai szóhasználattal élve- „brand”-ként egyet jelent a hitelességgel. Az egyesülethez való tartozás azonosulást jelent a fenti gondolatokkal, melyek révén tagjaink értéket képviselnek, értéket közvetítenek, együttesen egy valódi szakmai értékközösséget alkotnak.

Tagfelvételi kérelmet az alábbi minőségben lehet benyújtani az egyesület titkárságára: titkarsag.imahungary@gmail.com