PRÉMIUM VEZETŐI TÁMOGATÁS VIRTUÁLIS ASSZISZTENCIA

S.NÁDAS ÁGNES
A Menedzserasszisztensek Magyarországi Egyesületének Alapító Elnöke, címzetes főiskolai docens, turisztikai közgazdász

HITELESSÉG, BIZALOM, BIZTONSÁG

NINCS JÓ VEZETŐ JÓ ASSZISZTENCIA NÉLKÜL! Az asszisztensek, irodavezetők, személyi titkárok kulcsfontosságú szerepet töltenek be. Szükséges, hogy több szinten is megfeleljenek a vezetői elvárásoknak; több szakmát átfogóan végezzenek színvonalas munkát és naprakészek legyenek az interkulturális környezet támasztotta követelményekkel is. Nemcsak jelentősen támogatni tudják egy cég vagy hivatal vezetőit a sikeresebb és hatékonyabb munkavégzésben, hanem „arcukat is adják”. Szakmai és személyes hitelességük, szelíd és udvarias kommunikációjuk, kifogástalan megjelenésük, kedves és nyugalmat árasztó mosolyuk révén a partner azonnali és megismételhetetlen „első benyomást” szerez az adott cégről, szervezetről akár valós, akár digitális térben vagyunk.

Jelen korunk azonban kihívás elé állította a vezetőket és az asszisztenseket egyaránt: a virtuális világhoz való azonnali alkalmazkodást kívánta meg mindkét oldal részéről.

A hagyományos, napi szintű személyes vezetői támogatást hirtelen digitális térbe kellett átültetni és a virtuális asszisztencia szerepe létfontosságúvá vált, a kiszervezhető feladatok köre kibővült.

HISZEM, HOGY EGY ASSZISZTENSRE NEM ALÁRENDELT BEOSZTOTTKÉNT KELL TEKINTENI, HANEM OLYAN SZAKMAI PARTNERRE, AKI A MUNKAVÉGZÉSHEZ PROFESSZIONÁLIS KERETET ÉS BIZTONSÁGOT NYÚJT VEZETŐJÉNEK.

„Két ember között a legrövidebb út a MOSOLY…”

Ha velem dolgozik, ezt tudom nyújtani Önnek a védjegyemmé vált mosoly mellett…

PRÉMIUM VEZETŐI TÁMOGATÁS :
ASSZISZTENCIA VALÓS ÉS VIRTUÁLIS TÉRBEN

ÁRAK

A megadott árak csak tájékoztató jellegűek. Minden esetben egyedi igényeihez igazodva adok ajánlatot.

Az árak bruttó árak.

Keressen bátran, megtaláljuk a legjobb megoldást!

SZEMÉLYES TANÁCSADÁS

Nem vagyunk tökéletesek, de törekednünk kell rá… Életünk teljességéhez hozzátartozik a személyes és szakmai kompetenciáink fejlesztése, amely kétségen kívül egy élethosszig tartó folyamat. 

Ezen az úton pedig örömmel, a tudás adta egyre több tapasztalattal és szélesebb látókörrel gazdagabban, a magunk önbecsülése és a mások iránti tisztelet bölcsességével kell haladnunk.

Kiváló szakember-társaimmal együtt vezetők és munkatársak számára egyaránt lehetőséget nyújtunk személyes tanácsadásra  az alábbi témákban egyénileg vagy csoportos szinten.

SZAKMAI PORTFOLIO

Referenciák a közigazgatási területén , üzleti szférában, civil szervezetekben Magyarországon és külföldön (Németország, Ausztria) egyaránt.

Társadalmi szerepvállalás, szervezeti tagságok

AZ ÖN SZAKMAI PARTNERÉNEK ELÉRHETŐSÉGE

S.NÁDAS ÁGNES