Generációkon és határokon átívelő tudás- és értékközvetítés.
Személyes és szakmai kompetencia-fejlesztést segítő projekt és jótékonysági program

A Karácsony Csodája – Gosztola Anita exkluzív előadása, szalonvezetéssel

Amikor a szívedbe megérkezik a Karácsony…Lélekemelő, exkluzív közös programunk a csodálatos Wiener Christmas Salon csodálatos tulajdonosával, Gosztola Anitával!
Részvétel csak korlátozott számban!
Jelentkezés itt:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfXJ8ayz0rI21cWrA_S5J1nbgZs9EVwRcX0Gyom33hBy5Lzjg/viewform?usp=sf_link&fbclid=IwAR3i11AqnIR7IUK7nSCwem901hFU-VhwuQ2aSm0TbEA3nPh0lKYWmHqovGg

A részvétel minden esetben regisztrációhoz kötött. A helyszín kapacitása miatt a jelentkezéseket időrendben fogadjuk. Részvétel csak a jelentkezést visszaigazoló dokumentummal és a részvételi díj befizetésével lehetséges. Tekintettel a helyszín korlátozott befogadóképességére, a részvevői létszám: max.40 fő. A programot minimum 5 fő jelentkezése esetén indítjuk. A programváltoztatás ill. más dátumra történő halasztás jogát fenntartjuk!

A program szervezői:
Gosztola Anita, a Wiener Christmas Salon tulajdonosa és
Sáska Ágnes, a „gettogetHR” projekt vezetője

Felhívjuk szíves figyelmedet, hogy a regisztráció egyben fizetési kötelezettséget jelent. A részvételi díj rendezhető helyszínen készpénzben vagy az alábbi bankszámlaszámra történő átutalással:

Számlatulajdonos: Agnes SASKA
Számlaszám: AT14 2011 1838 4429 7603
BIC: GIBAATWWXXX
Közlemény rovat: Karacsony csodaja, előadás dátuma

A kifizetett részvételi díjat visszatéríteni nem tudjuk, de lehetőséget biztosítunk egy következő alkalomra való felhasználásra. A részvétel átruházható (pl.ajándékként).

Tudtad?…
…hogy bármely rendezvényen veszel részt, támogatod a DMD, azaz Duchenne-féle izomsorvadással küzdő beteg gyermekeket?
A „gettogetHR” logoval jelzett rendezvények bevételeiből támogatjuk e beteg gyermekek segítésére létrehozott „Gyógyító Jószándék Alapítványt”.
Ha nem tudsz eljönni a rendezvényre, de szívesen támogatnád az Alapítvány munkáját, a közlemény rovatba írd bele az „Adomány” szó mellé, „gettogetHR”.
Az év végén valamennyi támogató sorsoláson vesz részt, melynek díja:
Egy éven keresztül térítésmentes részvételi lehetőség valamennyi
„gettogetHR” logoval ellátott rendezvényre.

Itt minden információt megtalálsz az alapítvány munkájáról:
http://www.duchenne.hu/hu

Felhívjuk továbbá szíves figyelmedet, hogy a regisztrációval egyidőben automatikusan hozzájárulsz megadott adataidnak a rendezvény szervezése érdekében történő kezeléséhez, melyet harmadik fél számára semmi esetre nem továbbítunk, azokat a program megvalósulása után töröljük. A hozzájárulás bármikor visszavonható a becs.gettogethr@gmail.com e-mail címre küldött jelzéssel.

A Wiener Christmas Salon a „gettogetHR”kompetenciafejlesztést segítő projekt hivatalos partnere.
www.wienerchristmassalon.at

Mi a „gettogetHR” projekt lényege ?

Személyes és szakmai kompetenciafejlesztést segítő projekt és jótékonysági program, amely összehoz előadókat és hallgatókat; segíteni vágyókat; fejlődni akarókat; fiatalokat és időseket; tapasztaltakat és pályakezdőket; embereket és közösségeket; szakmákat, rangokat.
Egy különleges virtuális és valós platform, amely az emberi és szakmai kapcsolatok fejlődését hivatott segíteni, egyéni és közösségi szinten egyaránt. Nemcsak színvonalas előadások, események sorozata, hanem a szakmai és személyes kompetenciafejlesztésre és a hitelességre egyaránt igényes közösség is egyben, amely részvételével, közreműködésével egyúttal jótékony célt is támogat. Hisszük, hogy a programban résztvevő együttműködő partnerek, előadók és hallgatóság együtt, kéz a kézben, tudásuk és tapasztalataik megosztása révén értéket tudnak egymás felé és a külvilág felé is közvetíteni.
Mindezt a földrajzi határok, valamint a generációs, a rangbéli és szociokulturális különbségek áthidalásával, de azok tiszteletben tartása mellett.

A „gettogetHR” projekt
A
MEGBECSÜLÉS
TISZTELET
HITELESSÉG
ÚTMUTATÁS
TAPASZTALATCSERE
NYITOTTSÁG
SZAKMAISÁG
TUDÁSMEGOSZTÁS
EMPÁTIA
KÖZÖSSÉG
EMBERI KAPCSOLATOK
EGYÉNI ÉS SZAKMAI ÖNBECSÜLÉS
PLATFORMJA ÉS…

…A LEHETŐSÉGEK TÁRHÁZA:
a projekt a személyes és szakmai kompetenciák fejlesztése mellett segíteni hivatott:
az önbecsülés növelése,
a kapcsolati tőke megalapozása, bővítése,
a pozitív értékközösséghez való tartozás élménye,
nemes ügyek támogatása terén.

A projekt eseményeinek főszervezője Bécsben:
Agnes SASKA
projektvezető,
a Menedzserasszisztensek Magyarországi Egyesülete elnöke
Levelezési cím:
KMU Center, Sterngasse 3, 1010 Wien
Tel.:+43 664 754 80886
e-mail: event.gettogethr@gmail.com; becs.gettogethr@gmail.com

Együttműködő partnerek:
Bécsben az „Europa”-Club, AMAPED, Kerekasztal, MDE-VUS, Wiener Christmas Salon, Interantionale Donuaphilharmonie.

További civil szervezetek; a közigazgatás, a diplomáciai és az üzleti élet jeles képviselői; továbbá magánszemélyek erkölcsi és szakmai támogatásával, együttműködésével kívánjuk megvalósítani programunkat. Együtt sokkal többet tehetünk egymásért; együtt haladni tudunk. Fontos számunkra, hogy a személyes kapcsolati és szellemi tőkénket egyaránt megosszuk, határon innen és túl is. Együtt segíteni tudjuk az utánunk következő generációt; egymástól is tanulunk és utat mutathatunk.

A projekt valamennyi résztvevője és partnere hozzájárul a «Gyógyító Jószándék Alapítvány» számára végzett karitatív tevékenységünkhöz, mert minden bevételből támogatjuk a Duchenne–féle izomsorvadásban szenvedő gyermekeket. Információ az alaítványról: www.duchenne.hu

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a „gettogetHR” projekt logoja és neve védjegyoltalom alatt áll, engedély nélküli használata szigorúan tilos! A projekt ötlete, teljes tartalma szerzői jogvédelem alatt áll, a szerző szellemi tulajdonát képezi, ezért előzetes hozzájárulás nélkül semmilyen formában nem felhasználható!