Generációkon és határokon átívelő tudás- és értékközvetítés.
Személyes és szakmai kompetencia-fejlesztést segítő projekt és jótékonysági program

TÁRSADALMI SZEREPVÁLLALÁS

A fiatalok segítése szívügyünk : mind az egészséges, mind a betegséggel küzdőkért tenni kívánunk. Minden « gettogethr » védjeggyel ellátott rendezvényünk bevételéből támogatni kívánjuk a DMD, azaz Duchenne-féle izomsorvadással küzdő beteg gyermekek diagnosztikus vizsgálatainak és a gyógyító tevékenység szakmai és tárgyi feltételeinek hatékonyabbá tételére létrehozott alapítvány munkáját. Emellett folymatosan aktív támogatói kívánunk lenni a « Szécsény-Ért-Ékes » Alapítvány munkájának is, mely a helyi fiatalok egyedülálló képzését is hivatott segíteni.

Tudtad?…
…hogy bármely rendezvényen veszel részt, automatikusan támogatod a DMD, azaz Duchenne-féle izomsorvadással küzdő beteg gyermekeket?

A “gettogetHR” logoval jelzett rendezvények bevételeiből tehát támogatjuk e beteg gyermekek segítésére létrehozott “Gyógyító Jószándék Alapítványt”. Itt minden információt megtalálsz az alapítvány munkájáról:
http://www.duchenne.hu/hu

Ha nem tudsz eljönni a rendezvényre, de szívesen támogatnád az Alapítvány munkáját, a közlemény rovatba írd bele az „Adomány” szó mellé, „gettogetHR”.

Az év végén valamennyi támogató sorsoláson vesz részt, melynek díja:
Egy éven keresztül térítésmentes részvételi lehetőség valamennyi „gettogetHR” logoval ellátott rendezvényre.