Generációkon és határokon átívelő tudás- és értékközvetítés.
Személyes és szakmai kompetencia-fejlesztést segítő projekt és jótékonysági program

Jelentkezés

Általános információk

Rendezvényeinkre e-mailen és mindig az adott rendezvényhez kapcsolódóan közzétett online űrlapon is van lehetőség jelentkezni.

Regisztrációt fogadó e-mail cím: regisztracio.gettogethr@gmail.com

Kérdések, segítségnyújtás témában az alábbi titkársági e-mail cím áll rendelkezésre: event.gettogethr@gmail.com

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a jelentkezés egyúttal fizetési kötelezettséget is jelent.

A kifizetett, de át nem vett jegyeket visszaváltani, visszatéríteni nem tudjuk, de lehetőséget biztosítunk egy következő alkalomra való felhasználásra. A jegyek bármikor átruházhatóak (pl.ajándékként történő vásárlás vagy betegség esetén).

Tekintettel a helyszínek korlátozott befogadóképességére, a résztvevői létszám: max. 25 fő. A programot minimum 5 fő jelentkezése esetén indítjuk. A helyszín-  és a programváltozás ill. más dátumra történő halasztás jogát fenntartjuk!

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a regisztrációval egyidőben Ön automatikusan elfogadja Adatvédelmi Szabályzatunkat és hozzájárul adatainak kezeléséhez, melyet harmadik fél számára soha nem továbbítunk. Adatainak kezelését a Menedzserasszisztensek Magyarországi Egyesülete titkársága végzi. Amennyiben nem járul hozzá adatainak kezeléséhez vagy későbbiekben szeretné hozzájárulását megszüntetni kérjük, hogy az alábi e-mail címen szíveskedjék jelezni számunkra.

titkarsag.imahungary@gmail.com

Adatvédelmi Szabályzatunkat itt olvashatja.