Generációkon és határokon átívelő tudás- és értékközvetítés.
Személyes és szakmai kompetencia-fejlesztést segítő projekt és jótékonysági program

A karácsony csodája

Lélekemelő, felejthetetlen élmény volt az első bécsi hivatalos rendezvény a „gettogetHR” projekt keretében. Köszönjük, hogy részvételükkel megtiszteltek bennünket!

Tegnapi napon indítottuk hivatalosan is útjára a „gettogetHR” projektet Bécsben. Lélekemelő környezetben, a Wiener Christmas Salon-ban, annak tulajdonosával,Gosztola Anitával együtt köszönthette a résztvevőket S.Nádas Ágnes, projektvezető. A rendezvényt megtisztelte jelenlétével Őexc.Dr. Nagy Andor úr, rendkívüli és meghatalmazott nagykövet, kedves családja kíséretében.

Bóta Zsolt követ úr, a bécsi Magyar Nagykövetség első beosztottjának „Karácsony Csodáját” idéző és szívmelengető, megható beszédét követően átadásra került számára a „gettogetHR projekt nagykövete” címet adományozó oklevél. Nagy megtiszteltetés, hogy mostantól végigkísér bennünket ezen a szép úton.

Ezt követően csodálatos előadásában Gosztola Anita osztotta meg velünk a szalon történetét, majd a karácsonyhoz kapcsolódó hagyományokról, díszekről, számos érdekességről hallhattuk értékes gondolatait.
Hálás köszönettel adta át S.Nádas Ágnes a „gettogetHR első szakmai partneri oklevelét” Anitának és az általa vezetett Wiener Christmas Salon-nak.

A projekt különlegessége, hogy minden esetben a bevételekből segítjük a Duchenne- féle izombetegséggel küzdő gyermekeket. Ezen alkalomból a 11 éves Krisztiánnak gyűjtöttünk. Köszönjük ezúton is a felajánlásokat!

Mindannyiunk számára megszűnt a külvilág zaja, egyszerűen hagytuk, hogy megérintse lelkünket a végtelen szeretet és ennek tudatában gyújtottunk meg csillagszóróinkat, együtt énekelve gyönyörű karácsonyi dalokat. A felejthetetlen élményt minden résztvevőnek köszönjük!