Generációkon és határokon átívelő tudás- és értékközvetítés.
Személyes és szakmai kompetencia-fejlesztést segítő projekt és jótékonysági program

Jótékonysági koncert a beregszászi gyermekekért a bécsi Magyar Nagykövetségen

A „gettogetHR” projekt lényege, hogy határokon és generációkon átívelő programokat szervezünk vagy aktívan közreműködünk ilyen jellegű eseményeken segítőként, akár támogatóként is. Utóbbira került sor 2022. május 24-én, amikor a bécsi „Europa”-Club által , a „Beregszászért Alapítvány” javára szervezett jótékonysági koncert mellé álltunk. A lélekemelő rendezvénynek Magyarország Bécsi Nagykövetsége adott otthont.

Igazán szívhez szóló köszöntőszavakat hallhattunk Bóta Zsolt, rendkívüli követ és meghatalmazott miniszter úrtól, a nagykövetség első beosztott diplomatájától, aki a teljes rendezvény moderátori feladatait is elvállalta házigazdai minősége mellett, méltó keretet adva a csodálatos zenei programhoz.

Dr. Smuk András, az „Europa”-Club elnöke tájékoztatta a résztvevőket a jótékonysági koncert céljáról, a beregszászi gyermekek helyzetéről, valamint a Beregszászért Alapítvány „Europa” – Clubhoz való szoros kötődéséről.

Beszédét követően a rendezvény védnöke, Prof. Dr. Vízi E. Szilveszter úr, a Magyarország Barátai Alapítvány elnökének képviseletében Grifatong Eszter olvasta fel elnök úrnak a jótékonysági koncert kapcsán megfogalmazott csodálatos gondolatait és méltató szavait.

Ezt követően a résztvevők szívhez szóló, fantasztikus zenei élményben részesülhettek az Internationale Donauphilharmonie művészeinek jóvoltából, akik között köszönthettük többek között a Virtuózok ifjú tehetségeit is.

Minden közreműködőnek, szponzornak és minden résztvevőnek, adományozónak ezúton is szívből köszönjük, hogy közös segíteni akarásunk ilyen gyönyörű rendezvényt, közös élményt és legfőképp a rászoruló gyermekeknek anyagi támogatást eredményezhetett!