Generációkon és határokon átívelő tudás- és értékközvetítés.
Személyes és szakmai kompetencia-fejlesztést segítő projekt és jótékonysági program

Előadóink

ÁCS NÓRA

a Menedzserképző Központ tulajdonosa, tréner, idegenforgalmi közgazdász, marketing szakközgazdász.

Pályáját 2005-ben kezdte, 2012-ben alapította a Menedzserképző Központot. Közel 300 nyílt konferencia, workshop, tréning megszervezését követően átállt a „másik oldalra”, és tréner lett. Trénerként a küldetése olyan gyakorlati megoldásokat adni, amelyek segítik elindítani ügyfeleit a személyes fejlődés útján.

Oktatási szakterületei: Önismeret, önbizalomnövelés; Kudarckezelés; Személyes motiváció; Konfliktuskezelés; Asszertív kommunikáció; Hatékonyságnövelés: időmenedzsment, szokásmenedzsment, halogatáskezelés.

Előadónkról több információt itt talál:
http://menedzserkepzokozpont.hu/treningek_vallalatoknak.html

Bóta ZsoltBÓTA ZSOLT

rendkívüli követ és meghatalmazott miniszter, a bécsi Magyar Nagykövetség első beosztott diplomatája, a „gettogetHR” projekt nagykövete, a Külgazdasági és Külügyminisztérium kormánytisztviselője vezető-főtanácsosi rangban. Több, mint 30 éves professzionális karrierdiplomata múlttal rendelkezik, kezdettől fogva erős fókusszal részesült a delegációk programjának szervezésével kapcsolatos feladatokban és számos protokolláris vonatkozású szakmai tapasztalatot szerzett. Külföldi állomáshelyei közül Algírban 3.titkári beosztásban, Münchenben konzulként, majd Berlinben pedig követi rangban teljesített szolgálatot. Pályafutása során a legmagasabb szintű szakmai és emberi kvalitásaival méltán vívta ki a szakma és a kollégák megbecsülését. A fiatalok pártfogása iránti elkötelezettsége példaértékű.  2018-ban az Agria Universitas Egyesület „EÖTVÖS-DÍJ” kitüntetését vehette át, amely a közéleti munka, az emberi magatartás, a demokratikus értékek képviseletében és közvetítésében példaértékű eredmények elismerésére szolgál.

Oktatási szakterületei: Diplomácia mindenkinek; Bilaterális diplomácia napjaink gyakorlatában EU kapcsolatok a gyakorlatban egy diplomata szemével; Országimázs-formálás magas diplomáciai és civildiplomáciai eszközökkel; Verbális és nonverbális kommunikáció, társasági viselkedési szokások a diplomáciai életben; A magas társadalmi körökben alkalmazott írásbeli kommunikációra vonatkozó szokások, szabályok; Kulturális rendezvények szervezésének szempontjai; Gyakorlati tapasztalatok a diplomáciai/felsővezetői vendéglátás területén; Öltözködési szabályok, dress code a diplomáciában és a felsővezetői körökben; Delegációs programszervezés; Diplomáciai képviselet működése a gyakorlatban; Interkulturális kapcsolatok és diplomácia; Digitális diplomácia: digitális protokoll a diplomáciában.

DR. DANIS ÁGOTA

Ausztria egyik legnépszerűbb tréner, coach-szakembere biokémikusként kezdte a pályafutását. 15 éves vezetői tapasztalatszerzése alatt neve számos nagy, nemzetközi projektet fémjelzett, amelyek között megtalálható az Európai Bizottság felkérése is. Eközben fedezte fel, hogy a coach tevékenység, mások életútjának és karrierjének a támogatása az ő igazi hivatása. 2006 óta foglalkozik hivatásszerűen tanácsadással. Európai viszonylatban keresett tréner, coach és tanácsadó, 4 nyelven beszél, a bécsi IBS Akademie docense, számos publikáció szerzője. Önálló könyve 2015-ben jelent meg német nyelven: „Mein innerer Wolf – Mit Achtsamkeit aus dem Gefühlschaos” címmel, a Novum Verlag kiadásában.

Oktatási szakterületei: Interkulturális kompetencia; Hatékony vezetői magatartás; Tudatos kommunikáció; Stresszmenedzsment; Érzelmi intelligencia fejlesztése. Előadónkról több információt itt talál: www.inconsulting.at

GÁSPÁR ÁGNES

a Menedzserasszisztensek Magyarországi Egyesületének alelnöke. Címzetes főiskolai és egyetemi docensként jelenleg több budapesti egyetem és főiskola óraadó tanára és trénere protokoll, viselkedéskultúra, üzleti kommunikáció, tárgyalástechnika, rendezvényszervezés, média és közszereplés témakörökben. Protokoll szakértőként rendszeres résztvevője különböző TV csatornák műsorainak, több nívódíj és televíziós kitüntetés birtokosa. Korábbi ausztriai és németországi életszakaszában szerzett tanulmányokat és gyakorlati tapasztalatokat a rendezvényszervezés, üzleti kommunikáció és diplomáciai protokoll területeken.

A Magyar Protokollosok Országos Egyesületének 1995, a bécsi “Europa”- Clubnak megszakításokkal 1994 óta tagja.

Oktatási szakterületei: Protokoll és viselkedéskultúra; Tárgyalástechnika; Verbális és nonverbális kommunikáció; Média és közszereplés; Üzleti megjelenés- és viselkedéskultúra; Digitális Etikett; Interkulturális kapcsolatok; Országok és szokások.

GOSZTOLA ANITA

tulajdonos-ügyvezető, 2016 -ban alapította meg a bécsi székhelyű Wiener Christmas Salont, amely egy egész évben nyitva tartó karácsonyi üzlet, múzeum és rendezvényhelyszín is egyben. Széleskörű tapasztalattal rendelkezik a turisztikai és kereskedelmi szférában egyaránt. 25 évet a turisztikai- és szállodaiparban töltött Magyarországon, a máig is működő saját utazási irodája, a Motto Travel révén. Szombathelyen, az Orlay Kereskedelmi,- és Vendéglátóipari Szakközépiskola elvégzése után a Berzsenyi Dániel Főiskolán turisztikai szakmenedszer, majd  idegenvezető, valamint rendezvényszervezői képesítést szerzett.  A Bécsi Diplomáciai Akadémián protokoll szakirányú képzésben vett részt. Számos díj tulajdonosa, legutóbb 2020-ban üzlete elnyerte az „Austrian Prestige Awards” díjat, amelyben  a leginnovatívabb üzletek részesülnek.

Oktatási szakterületei: Üzletvezetés; Turisztikai ismeretek; Rendezvényszervezés; Megarendezvények szervezése és lebonyolítása.

LACZKÓ RITA

1997 óta tevékenykedik a közigazgatásban nemzetközi és protokoll területen. Pályafutása alatt számos miniszteri és egyéb magas szintű, hazai és nemzetközi konferencia főszervezője volt, mint pl. a magyar EU elnökség Bel- és Igazságügy-miniszteri tanácsi ülése és belügyi rendezvényei, Salzburg Fórum belügyminiszteri konferenciák, V4 igazságügyi és belügyminiszteri konferenciák. Társadalmi munkában a Magyar Kick-Box Szövetség VIP-koordinátoraként a sportprotokoll területén is aktív szerepet vállal, tevékenyen részt vett Európa- és Világbajnokságok, Világkupák megszervezésében és lebonyolításában. 1998 óta tagja a Magyar Protokollosok Országos Egyesületének, ahol jelenleg elnökként tevékenykedik. Diplomáciai és közigazgatási protokollt, rendezvényszervezést oktat, ahol mindig nagy hangsúlyt fektet a gyakorlati képzésre.

Oktatási szakterületei: Diplomáciai, állami és hivatali protokoll; Diplomáciai rendezvények; Miniszteri szintű delegációs programok; Konferenciaszervezés; Nemzetközi rendezvényszervezés; Vendéglátási alkalmak szervezése;  Általános viselkedéskultúra.

LENKEI ANIKÓ

Nemzetközi Vezetői és Kommunikációs Tanácsadó, ICF akkreditált és minősített (PCC) Business and Life Coach több mint 20 éves nemzetközi háttérrel, multinacionális cégeknél szerzett nemzetközi felsővezetői tapasztalattal Nemzetközi Kapcsolatok, Vállalati Stratégia, Piac és Márkaépítés, Marketing és Kommunikáció valamint a szervezet és vezetőfejlesztés terén betöltött lokális és globális vezetői funkciókban. 

Nemzetközi életútja, tanulmányai és szakmai karrierje során 10 évet élt Hollandiában, Németországban, Angliában és az Egyesült Államokban, 5 nyelven beszél. Európai Uniós tanulmányait Hágában folytatta,  Nemzetközi Menedzsment és Marketing másoddiplomáját Hollandiában, az nemzetközi ICF Coaching akkreditációját pedig az Egyesült Államokban szerezte meg. 

Nagyvállalati karrierje során többek között 10 évet töltött az Allianznál, lokális Marketing és Kommunikációs igazgatóként ebből 4 évet az anyacég müncheni központjában Globális Márkakommunikációért felelős vezetőként, valamint a Globális Vállalati és Felsővezetői kommunikációs területen a nemzetközi Allianz Csoport 125 éves Jubileumának globális kommunikációs stratégiájának és stadionrendezvényeinek felelős vezetőjeként. A pénzügyi szektorban  az Erste Banknál és az ING Banknál is dolgozott és kommunikációs ügynökségi ügyfélkapcsolattartói háttérrel is rendelkezik. Nemzetközi és diplomáciai rendezvények szervezőjeként Londonban is dolgozott az Anyakirálynő egyik alapítványánál és az Európai Unióval kapcsolatos kommunikációs és marketing feladatok terén is történelmi tapasztalatokkal rendelkezik.

Egyéb szakmai funkciókban a Magyar Reklámszövetségnek 10 évig volt elnökségi és 3 éven át ügyvezetőségi tagja, a Magyar Biztosítók Országos Szövetségénél pedig 3 éven át vezette a Kommunikációs tagozatot.

Az elmúlt évtizedben ezen kívül az Allianz SE globális kommunikációs vezetői mentoraként, az Independent Media Education Center stratégiai partnereként és az ELTE óraadó oktatójaként is számtalan workshopot és saját fejlesztésű krízismenedzsment, vállalati és vezetői kommunikációs tréninget tervezett és tartott szakmai, üzleti és egyetemi résztvevők számára. 

A globális Randstad Risesmart partnereként valamint saját vállalkozásában nemzetközi és hazai ügyfélkörét mint coach, mentor coach, tréner és tanácsadó támogatja.

Oktatási szakterületei: a Nemzetközi Vezetői Karrier és szakmai út tervezés és a vezetői “Power” (Soft) Skillek készségek fejlesztése, a vezetői interkulturális kihívások és a krízis és konfliktuskezelés és a kapcsolódó kulturális és érzelmi intelligencia fejlesztése, amelyek során a szakmai karrierje és  személyes életútján szerzett saját tapasztalataira építve támogatja és járul hozzá a vezetők, felsővezetők és az új vezetői generáció szakmai és vezetői készségeinek fejlesztéséhez, vezetői, nemzetközi szakmai kihívásainak menedzseléséhez.

NEUMANN NOÉMI

a Menedzserasszisztensek Magyarországi Egyesületének alelnöke, a Neumann’s Office tulajdonosa.

Több, mint húsz éves felsővezetői asszisztensi tapasztalattal rendelkezik, ebből húsz évet multinacionális környezetben dolgozott. Titkárságvezetés és irodamenedzsment területén is rengeteg tapasztalatra tett szert. Nagy szakértelemmel rendelkezik többek között utazásszervezés, rendezvényszervezés, több napos tréningek és csapatépítők szervezésében, valamint vállalati belső brand menedzsment területén is.

Jártas a német-magyar interkulturális kapcsolatokban, üzleti együttműködésben, mivel tizenöt évet német felsővezetőkkel dolgozott együtt. Jellemző rá a globális- és menedzsment gondolkodás.

Jelenleg a virtuális asszisztencia szakterületen önálló vállalkozását vezeti. Hisz abban, hogy egy megfelelő kompetenciákkal rendelkező asszisztens óriási támogatás egy vezető számára. Mottója, hogy a személyi asszisztens nem a vezetőnek, hanem a vezetővel dolgozik.

Oktatási szakterületei: Felsővezetői asszisztencia; Személyi asszisztencia; Professzionális vezetőtámogatás; Office Management; Együttműködés gyakornokként, majd gyakornokkal; Rendezvényszervezés alapjai; Üzleti utak szervezése; Tréningszervezés

RADVÁNYI-NAGY EMESE

német nyelv- és irodalom szakos tanári és okleveles stíluskommunikátor végzettséggel rendelkezik. Utóbbi tanulmányait a Szegedi Tudományegyetem Stíluskommunikátor szakirányú továbbképzési szakán végezte és Master diplomát is itt szerzett 2012-ben.

Több, mit 15 évig dolgozott az üzleti szférában, amelyből 10 évet egy neves biztosítótársaság regionális oktatójaként, üzletági vezetőjeként és kiemelt ügyfélmenedzsereként töltött.

A Business Style Academy alapítója, vezetője Bécsben.

Oktatási szakterületei: Stíluskommunikáció; Üzleti megjelenés; Személyes márka-építés.

S.NÁDAS ÁGNES

A Menedzserasszisztensek Magyarországi Egyesületének alapító elnöke, protokoll és nemzetközi kapcsolatok szakembere, közgazdász, a „gettogetHR” projekt ötletgazdája és vezetője.

23 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik a felsővezetői asszisztencia, rendezvényszervezés, protokoll területeken, amelyet Magyarországon közigazgatási területen (Legfőbb Ügyészség, Nemzeti Adó- és Vámhivatal), külföldön pedig az üzleti világban sajátított el (Németországban FondsConsult Holding, Ausztriában OMV, Siemens).

Szakmai hitvallása: személyes és szakmai hitelesség mindenek felett, amely megalapozza a személyes márkát. A mások iránti tisztelet, tudásunkhoz és lehetőségeinkhez mérten a maximum nyújtása elengedhetetlen feltétele a magas színvonalon végzett munkának. A profizmus egyet jelent a magunkkal és környezetemmel szemben támasztott igényességgel, a szavak és tettek hitelességével.

A generációkon átívelő tudás- és értékközvetítés, valamint az asszisztens szakma presztizsének növelése, utánpótlás képzése a legfőbb szakmai célja.

A társadalmi szerepvállalások:

  • 1996 óta -kisebb megszakítással- tagja a Magyar Protokollosok Országos Egyesületének, ahol több vezetői tisztséget töltött be;
  • 2015 óta vezetőségi tagja a bécsi székhelyű „Europa“-Club magyar kultúregyesületnek;
  • 2019 óta tagja a „Magyarország Barátai Alapítványnak”;
  • 2021-től a bécsi székhelyű Osztrák-magyar Ünnepi Hagyományokat Őrző Egyesület alelnöke.

Oktatási szakterületei: időgazdálkodás, felsővezetői asszisztencia, rendezvényszervezés, irodai menedzsment