Generációkon és határokon átívelő tudás- és értékközvetítés.
Személyes és szakmai kompetencia-fejlesztést segítő projekt és jótékonysági program

MEGJELENT! S.Nádas Ágnes: TOP SECERETary – a professzionális vezetői asszisztencia kulisszatitkai

Nagy örömmel és hálás szívvel tudom hírül adni, hogy 2 év előkészítő munka után végre megjelent a „TOP SECRETary“ c. könyvem, az életművem. Több mint 20 éves, közigazgatástól az üzleti szféráig átívelő, a vezetői asszisztencia, rendezvényszervezés, protokoll területen szerzett tapasztalataimat osztom meg az érdeklődőkkel. Nagy tisztelettel köszönöm meg ajánló sorait dr.Vámos Lászlóné protokollfőnök, igazságügyi főtanácsos asszonynak, a Magyar Protokollosok Országos Egyesülete alapítójának és örökös tiszteletbeli elnökének, valamint dr.Sille István úrnak, diplomatának, egyetemi tanárnak, az „Illem, etikett, protokoll“ c. könyv szerzőjének.

A könyv bevételéből a gyógyíthatatlan Duchenne-féle izombetegségben szenvedő 12 éves kisfiút, Krisztiánt is támogatom és velem együtt minden olvasó is!

A könyv az alábbi linken rendelhető, a Publio Kiadónál:

https://publioboox.com/termek/top-secretary-elorendelheto/

A könyvet ajánlom kezdő és már gyakorló menedzserasszisztensek, protokoll referensek, titkárnők, személyi és ügyviteli titkárok, ügyfélkapcsolati munkatársak, irodavezetők számára egyaránt, közigazgatástól a versenyszféráig.

NINCS JÓ VEZETŐ JÓ ASSZISZTENCIA NÉLKÜL! Az asszisztensek, irodavezetők, személyi titkárok kulcsfontosságú szerepet töltenek be és sehol sem elszigetelten dolgoznak, hanem sokszor nemzetközi közegben. Szükséges, hogy több szinten is megfeleljenek az elvárásoknak; több szakmát átfogóan végezzenek színvonalas munkát és tisztában legyenek az interkulturális környezet támasztotta követelményekkel is. Nemcsak jelentősen támogatni tudják egy cég vagy hivatal vezetőit a sikeresebb és hatékonyabb munkavégzésben, hanem „arcukat is adják”, hiszen szakmai és személyes hitelességük, megjelenésük révén a partner azonnali és megismételhetetlen „első benyomást” szerez az adott cégről, szervezetről.

A könyv címe önmagáért beszél: egyszerre enged bepillantást e diszkrét és bizalomra épülő szakma kulisszái mögé, másrészt kiváló alapot nyújt gyakorlati tanácsok révén a valóban színvonalas, „TOP” szintű munkavégzéshez. Nem csupán az irodavezetés rejtelmeibe vezet be, hanem hangsúlyosan kapcsolódó témákkal is foglalkozik, mint a rendezvényszervezés, protokoll, kommunikáció, digitális etikett, amelyek ismerete nélkül manapság már nem lehet professzionális szinten végezni a vezetők melletti asszisztenciát. Globális megvilágításba helyezi a szakterülethez kapcsolódó feladatokat, hozzájárul a kreatív gondolkodásmódhoz és problémamegoldó képesség fejlesztéséhez, a projektszemlélet kialakításához.

A „TOP SECRETARY” nem más, mint egy komplex kézikönyv a magas színvonalon végzett, bizalmas jellegű titkársági tevékenység és vezetői asszisztencia tudományának elsajátíthatóságáról.

Ajánlások

Dr.Vámos Lászlóné

Dr.Sille István